imingomma.blogg.se

v. 5+1

Publicerad 2014-01-28 17:44:33 i Brev till dig i magen,

Hej bebis!
Idag har Harry (hunden som troligtvis kommer slicka dig ren varje gång du öppnar munnen) bara gnällt hela natten för att han har blivit kastrerad, stackarn. Han har behövt ha på sig en tratt mestadels hela natten så din pappa har suttit uppe med honom för att jag ska kunna få sova. Han är så fin, din pappa. Även under större delen av dagen har han varit uppe med hundstorebror så han inte får men av att behöva sitta med sin tratt på sig för mycket just för att jag ska kunna få sova. Du tar mycket kraft just nu men det är okej, jag förväntar mig att det ska vara såhär ett tag. Än så länge är jag iallafall inte illamående så tack för det min lilla plutt!
Men du får gärna växa lite snabbare och ge liite mer symtom än bröstvärk för jag blir ju orolig att du inte finns där. Måste känna efter mest hela tiden och just nu har du ju knappt några armar eller ben så inte undra på att du inte gör så mycket. Och trött lär du vara mer än jag är eftersom du växer  så det knakar. Men du får hemskt gärna skynda på och ge lite tecken, även om det nu får bli illamående.
Ser så hemskt mycket fram emot att få gå igenom det här med dig, det ska bli otroligt kul!

Nervositet

Publicerad 2014-01-26 19:55:36 i Allmänt, Graviditeten,

Oroligheten försvinner inte för fem öre och ska jag vara helt ärlig mot mig själv så är jag ganska så säker på att den inte kommer försvinna efter vecka tolv heller faktiskt, det är bara så en är funtad.
Men skolan kommer igång ordentligt för mig imorgon och flytt och veterinärbesök och mässbesök i Stockholm är vad denna vecka bjuder på så jag kommer nog inte att ha så himla mycket tid för nervositet och orolighet.
Skönt!

Livets vändor!

Publicerad 2014-01-23 09:36:00 i Graviditeten,

Fyllde år i tisdags och det var nog den mest turbulenta födelsedagen jag någonsin haft.
Dock slutade allting superbra och jag plussade i början på veckan och går allt som det ska så blir jag mamma i september/oktober!!
Det är totalt overkligt och jag bara känner hur nervös och orolig jag blir för den lilla i magen, jag vill ju att allt ska gå så bra som det bara kan gå men är än så länge bara i vecka 4+3 så mycket kan hända än.
Själva ovissheten är det värsta än så länge och jag känner det som att jag blivit utslängd i rymden utan något alls att hålla fast vid, kommer jag komma ner igen eller kommer livet att gå åt ett helt annat håll, längre ut?
Jag hoppas jag kommer ner igen, med ett litet knyte i famnen och min älskade blivande man bredvid mig.
Har berättat för alla familjemedlemmar och nyheten har mottagits med stor glädje och lyckoönskningar. En vän har jag berättat för och en vän berättade fästmannen för men i övrigt har vi sagt att vi nog håller tyst om det, iallafall till vecka 12 troligtvis. Så en har lite mer säkerhet..
 
Resan som vi har framför oss kan inte vara mer efterlängtad!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela